Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj domu na 1 596 m2 pozemku v blízkosti ramena Dunaja, Dunasziget

Interné ID: 3023
Obec: Dunasziget
Okres: Mosonmagyaróvári
Kraj: Győr-Moson-Sopron
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
199 700 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rodinný dom v blízkosti ramena Dunaja v obci Dunasziget. Na konci pozemku sa nachádza mólo pri ramene Dunaja s možnosťou kúpania aj člnkovania. 
Tehlový rodinný dom bol postavený v roku 1978 a odvtedy prešiel čiastočnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňa zabudovanie dvoch terás, výmenu okien, renováciu strechy, fasády, podlahových krytín a kúpeľne.
Dispozícia 120 m2 domu pozostáva z obývačky s jedálňou, kuchyne, 3 izieb, kúpeľne so sprchovacím kútom a samostatného WC. Kúrenie zabezpečuje kotol na tuhé palivo s radiátormi v miestnostiach, a tiež sú k dispozícii dve kachľové pece. Plyn je zavedený do domu, momentálne sa používa na varenie.

Pozemok má rozlohu 1 596 m² a je vysadený ovocnými stromami. K domu patrí garáž a vedľajšia budova, ktorá v lete slúžila ako hosťovský dom, v súčasnosti vyžaduje rekonštrukciu. Táto budova má 1 izbu, 1 kúpeľňu s WC, 2 izby a ďalšiu kúpeľňu. Pod vedľajšou budovou sa nachádza pivnica. Na dvore je aj úložný priestor na drevo. 

Cena domu je 78 900 000 HUF vrátane provízie RK. Cena 199 700 € je orientačná, prepočítaná kurzom 1 EUR = 395 HUF.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1596 m2
Úžitková plocha:
120 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Rok výstavby:
1978
Celková plocha:
120 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Silvia Esztergályos

Ing. Silvia Esztergályos

maklér


  • Slovensky
  • Magyar
  • Česky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti