Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj 1i byt s predzáhradkou, Hegyeshalom

Interné ID: 3020
Obec: Hegyeshalom
Okres: Mosonmagyaróvári
Kraj: Győr-Moson-Sopron
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt
67 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj jednoizbový byt v obci Hegyeshalom blízko železničnej stanice. Byt s 30 m2 záhradkou sa nachádza na prízemí novostavby bytového domu. Rozloha bytu je 27 m². Interiér bytu bol navrhnutý interiérovým architektom a je vybavený nábytkom na mieru s dôrazom na úložné priestory. Riešenia bytu umožňujú dostatočný priestor na spanie pre 5 osôb.

Dispozícia bytu je praktická a pohodlná: predsieň, kúpeľňa so sprchou a WC, kuchyňa, jedálenský kút, obývacia izba s pohodlnou pohovkou a so vstavanou TV stenou, pod ktorou je vysúvateľná dvojposteľ. Za TV stenou sa nachádza spací kút, ktorý poskytuje dvojlôžkové miesto na spanie.

Kúrenie zabezpečuje centrálny plynový kotol prostredníctvom radiátorov, v obývačke sa nachádza aj klimatizácia. Z obývačky sa priamo dostaneme na terasu, ktorá vďaka prístupu do záhrady poskytuje ďalšie pohodlie.

K bytu patrí jedno parkovacie miesto priamo pred záhradou. V bytovom dome je k dispozícii aj spoločný skladový priestor. Byt sa predáva so zariadením. 

Cena: 67.000 € 

Tento moderný a pohodlný byt je ideálnou voľbou pre tých, ktorí chcú žiť v pokojnom prostredí Hegyeshalomu, a pritom blízko železnice. Jedinečne navrhnutý interiér a praktická dispozícia poskytujú pohodlný domov. 

Okolie: Hegyeshalom má cca. 4.000 obyvateľov, nachádza sa na výbornom mieste vedľa rakúskych hraníc s napojením na diaľnicu. Kúpeľné mesto Mosonmagyaróvár je vzdialené len 10 km. Okolie poskytuje množstvo príležitostí na rekreáciu a iné oddychové aktivity. 
 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
27 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
1
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Terasa:
áno
Pozícia:
Prízemie
Celková plocha:
27 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Silvia Esztergályos

Ing. Silvia Esztergályos

maklér


  • Slovensky
  • Magyar
  • Česky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti