Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Exkluzívne byty pri brehu Dunaja s wellness centrom

Interné ID: Dunakiliti
Ulica: Dunakiliti
Obec: Dunakiliti
Okres: Mosonmagyaróvári
Kraj: Győr-Moson-Sopron
Druh: Developerské projekty
Typ: Predaj
Typ projektu: Výstavba bytov
Cena v RK

Popis developerského projektu

V obci Dunakiliti priamo pri brehu rieky ponúkame na predaj exkluzívne apartmánové byty, ktoré sú súčasťou nového inovatívneho bytového parku v srdci krásnej prírody nazvanom Szigetköz.

Okolie zabezpečuje ticho a pokoj potrebný k oddychu. Apartmánové byty sú situované v nádhernom prostredí len 20 km od Bratislavy a 10 km od Mosonmagyaróváru.

Vlastný Wellness:

Pre majiteľov je k dispozícii vonkajší a vnútorný bazén, jacuzzi, sauna s panoramatickým oknom s výhľadom na Dunaj.

Apartmánové byty sa predávajú v stave holobyt, spolu 50 bytov (16 na prízemí, 19 na 1. poschodí, 15 v podkroví). Byty sú s úžitkovou plochou od 16 m2 do 173 m2. Nižšie sú uvedené tri príklady bytov.

Bytový dom je postavený z 30 cm Porotherm tehly, vonkajšia izolácia má 15 cm so silikónovou fasádou. Pre zabezpečenie dobrej zvukovej izolácie bola použitá zvukotesná stena medzi jednotlivými bytmi ako aj medzi stenou bytov a spoločnými priestormi. Zvukovú izoláciu ďalej zabezpečuje aj 5-7cm zvuková izolácia krokového hluku v podlahe.  Inštalované sú 3vrstvové okná a balkónové dvere značky Rehau s predprípravou na vonkajšie žalúzie. Vykurovanie, ohrev vody a klimatizáciu zabezpečuje tepelné čerpadlo (vzduch-voda) so samostatnou reguláciou v každom byte. V celom byte je podlahové kúrenie. Byty majú aj možnosť chladenia, a to takzvanou fan-cool vnútornou jednotkou. Chladenie zabezpečuje tepelné čerpadlo a systém je predpripravený v každom byte. Inštaláciu vnútornej jednotky si zabezpečujú už majitelia bytov.

V bytovom dome sú k dispozícii dva výťahy. 

Parkovanie sa nachádza pár krokov od apartmánových bytov a je strážené.

Pri návrhu apartmánových bytov sa dbalo najmä na obývateľnosť, umiestnenie, veľkosť okien, preto je každý byt svetlý a slnečný. Dizajn bytového domu je moderný, inovatívny a zapadá do prostredia. Viaceré apartmánové byty majú balkón alebo terasu. Apartmány na prízemí majú vlastnú záhradku. Centrum obce je ľahko dostupné z bytového parku. Všetky dôležité občianske vybavenosti sú do 5 minút: obchod, škola, škôlka, ambulancia, pošta, reštaurácia, autobusová zastávka atď. Bytový park spravuje profesionálna správcovská spoločnosť, ktorá sa stará o upratovanie, kosenie trávnika, údržbu bazénov, sáun a jacuzzi. 

Bytový park sa nachádza 75 km od Viedne a len 20 km od Bratislavy. Z Budapešti alebo Győru je prostredníctvom diaľnice M1 najjednoduchší spôsob ako sa dostať do Dunakiliti, ktoré sa nachádza len 10 km od Mosonmagyaróváru.

Pre bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať.

 

Zoznam objektov

Číslo
Počet izieb
Obytná plocha
Poschodie
Balkón/ Lodžia
Terasa
Celková plocha
Stav
Cena
 
Číslo: F4
Počet izieb: 2
Obytná plocha: 63.04 m2
Poschodie: Prízemie
Balkón/Lodžia: - / -
Terasa: 14.72 m2
Celková plocha: 63.04 m2
Stav: aktívne
Cena: Cena v RK
Číslo: E8
Počet izieb: 2
Obytná plocha: 35 m2
Poschodie: 1
Balkón/Lodžia: - / -
Terasa: 16.35 m2
Celková plocha: 35 m2
Stav: aktívne
Cena: Cena v RK
Číslo: T15
Počet izieb: 3
Obytná plocha: 62.93 m2
Poschodie: podkrovie
Balkón/Lodžia: 2.54 m2 / -
Terasa: 18.61 m2
Celková plocha: 62.93 m2
Stav: aktívne
Cena: Cena v RK

Vlastnosti

Status:
aktívne
Typ budovy:
tehla
Balkón:
áno
Terasa:
áno
Výťah:
áno
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Silvia Esztergályos

Ing. Silvia Esztergályos

maklér


  • Slovensky
  • Magyar
  • Česky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti